• Wedding & events

    Ai nevoie de un fotograf?

Salut, eu sunt Octavian.
Citeste mai multe despre mine in pagina de contact

Trimite mesaj pe Facebook

Toata ziua impreuna :)

Voi fi alaturi de voi pe toata durata evenimentului: make-up, pregatiri, cununia civila, biserica, sedinta foto, petrecere.

Sedinta foto engagement

Inainte de nunta as dori sa avem o sedinta foto de engagement, maxim doua ore - ne vom cunoaste mai bine si vom face o sesiune foto care sa prezinte povestea voastra.

Foto-carte 30x30 cm

Odata cu fotografiile digitale, veti primi si o foto-carte 30cm x 30cm, 30 de pagini, coperta din piele, foi cartonate, fotografiile pe care le vom printa vor fi alese de voi

Toate fotografiile sunt editate

Toate fotografiile finale sunt alese cu grija, editate si livrate pe un suport electronic la dimensiune de print (12MP, 300DPI)

Back-up

Toate fotografiile sunt in siguranta tot timpul, fiecare fotografie este facuta de doua ori pe doua carduri separate, apoi avem back-up al tuturor fotografiilor pe doua HardDisk-uri separate si inca o copie in cloud pe un server din US

Galerie foto on-line

Veti avea la dispozitie o galerie foto on-line, pe care o puteti distribui foarte usor familiei si prietenilor, protejata cu parola.

Demo galerie foto
Parola: test

Pret pachet: 4500 lei

Pretul include toate serviciile foto de mai sus, inclusiv albumul foto.

Pentru a beneficia de servicii video pretul este 6500 lei

Cununie civila in zi separata

Avantajul de a avea cununia civila intr-o zi separata este acela de a avea timp mai mult in ziua nuntii. Dezavantajul ar fi ca... veti petrece de doua ori :)

600 lei

O sa fiu cu voi la Serviciul de stare civila
Fotografii cu voi si invitatii
Nu include petrecere

Trash-the-dress in zi separata

Pachetul de baza include o sedinta foto in ziua nuntii insa, daca va place sa faceti fotografii si ati dori si mai multe amintiri frumoase, va recomand o sedinta foto intr-o zi separata

1200 lei *

Vom alege una sau mai multe locatii
Avem la dispozitie aproximativ 6-8 ore
* Vom discuta cerintele la o prima intalnire

Extra foto-carte

Daca doriti sa faceti un cadou nasilor sau parintilor, o foto-carte de nunta ii va impresiona cu siguranta.

800 lei

Fotografii alese de voi
Retusarea tuturor fotografiilor
Foi cartonate, coperta din piele

Daca alegeti aceleasi fotografii pretul pentru extra-foto-carte va fi 500 lei

Fotografii editate cu grija

Toate fotografiile sunt trecute printr-un proces de editare complet, ajustarea expunerii, culorilor si alte retusari de baza. Fotografiile din albumul foto beneficiaza de o retusare avansata.

Album foto hard cover

Pachetul de baza include o foto-carte 30 x 30 cm cu 30 de pagini cartonate si coperta din piele. Toate fotografiile vor fi alese de voi, serviciile de retusare si aranjare in pagina sunt incluse.

Galerie foto on-line

Odata cu livrarea fotografiilor veti avea la dispozitie si o galerie foto on-line protejata de o parola, pe care sa o vizualizati de oriunde impreuna cu prietenii si familia.